tirsdag den 8. januar 2013

Uro til puslebord del 2

Til aften blev uroen færdig, endelig. Jeg har hele tiden udskudt at lave den færdig. Har tænkt der er da masser af tid endnu (termin 10. feb, kejsersnit start feb) Men så idag da jeg var ved jordmoder skønnede hun ham til at være en basse, så jeg fik en "ekstra" tid om to uger til fosterskøn og vurderer man der han er meget stor og måske har taget en ordentlig spring på vægtkurven, skal jeg videre på hospitalet til en vækstskanning og så skal der tages stilling til om han skal forløses før. Så lige pludselig er der måske ikke helt så lang tid til som jeg regnede med. Og jeg skal stadig sy betræk til ammepuden, lave barnevognskæde, rette sengeranden til (den er 15-20cm for lang) bage lidt til fryseren og ligge babytøjet iorden.
Jeg er sikker på jeg glemmer noget!
Nå ja, der er lige de sidste små ting der skal købes, men det er ikke meget og det regner jeg med at få ordnet på torsdag.

Men altså det korte i det lange var jo uroen over puslebordet. Kablet som jeg skrev om tidligere har jeg bare brugt til at lave ringen kuglerne hænger i.
Jeg er selv tilfreds med resultatet og den pynter fint i puslehjørnet.
1 kommentar:

  1. Hvor er den fin! Og sikke nogle skønne skygger den kaster på væggen:)

    SvarSlet