Her er opskrifterne jeg brugte til de cakepops jeg lavede i weekenden.
Chokoladekage
380g mel
125g cacao
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
200g blød smør
450g sukker
3 æg
1 tsk vanillesukker
2 3/4 dl mælk
Bages ca. 35 min ved 175c
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen.
Bland mel, cacao, bagepulver, vanillesukker og salt sammen i en skål.
Pisk smør og sukker sammen til en lys luftig masse. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk det en ensartet masse.
Tilsæt de tørre ingredienser lidt ad gangen, skiftevis med mælken.
Kom kagedejen i en bradepande ( ca 30x20 cm )
Bages ca. 35 min ved 175c.
Chokolade frosting
150g smør
1 tsk vanillesukker
375g flormelis
50g cacao
1 spsk mælk
Fremgangsmåde
Kom alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt.
Start forsigtigt ud, så det ikke flyver rundt med flormelis og cacao.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar