søndag den 16. december 2012

Ta da! SengerandenJeg gjorde det..... (med lidt hjælp fra min søster og opmuntring fra en god veninde fra fortiden. Hun har en fin blog som har givet mig blod på tanden) kastede mig ud i mit første syprojekt.
En, synes jeg selv, fin sengerand. Fandt en DIY på et forum, som jeg delvis brugte, men der var ikke taget højde for ordentlig lukning af enderne, så det måtte justeres.
Åbningen til skummet er lavet i den ene ende og lukket med velcrobånd.

Den er lidt løs i det, men jeg turde simpelthen ikke lave den for stram, ville blive så ked af mit første projekt gik i vasken.
Er selv ret tilfreds med resultatet, når man tænker på jeg ikke har syet i 15 år, og jeg har endda fået en tittekant på.


Stoffet er fra Stof2000. Inden i er der hobbyskum fra Jysk.
Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg kan hive maskinen frem. Og har da også en liste med forskellige idéer jeg gerne vil afprøve. 

Sykassen skal dog opdateres godt og grundigt. Jeg har lånt af min mor, eller passer det lige nu. Altså maskine og tilhørende sykasse. Den er mest fyldt med rod og sytråd var der ikke meget af. De var næsten tomme de få der lå og skreg til hinanden. Så de næste par gange jeg skal ud og købe stof, må jeg have sytråd med. 

 

2 kommentarer:

 1. Wow wow hvor er den blevet flot!!!!

  Super godt resultat, og hvor er det bare noget lækkert stof. Godt gået, du!

  PS skal de koder på kommentarerne ikke væk? Tror jeg vil skrive mange herinde, og så er de så irriterende;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Var også vild stolt da jeg var færdig.
   Tror jeg har fået det fjernet nu.

   Slet