torsdag den 28. maj 2009

Vidunderlige chokolade kager


Disse chokolade kager er så lækre. Jeg lavede en portion igår morges og tog dem med i skole. Folk var vilde med dem. De er også bare så gode, de nærmest smelter i munden.


Vindunderlige chokolade kager


200g chokolade ( god mørk )
300g flormelis
3 æggehvider ( jeg bruger past. )
60g cacaopulver
1 spsk majsstivelse
1/4 tsk salt

Fremgangsmåde:

Smelt 150g chokolade over vandbad.
Pisk hviderne let stive, tilsæt halvdelen af din flormelis, pisk igen til det er stift.
Bland cacao, stivelse, salt og det sidste flormelis i en skål. Vend det derefter med hviderne.
Kom til sidst den let afkølede chokolade i, samt den hakkede.
Lav kager på størrelse med en lille spiseske.
Når din bageplade er fyldt op, drysserne du kager med flormelis.

Bages ved 180c i ca. 8 min.
Afkøles i 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar